sâmbătă, 6 martie 2010

8 MARTIE

Sarbatoarea de 8 Martie-ziua femeii si ziua mamei!
In prima luna a primaverii, pe 8 Martie este mare sarbatoare – ziua femeii si ziua mamei! In aceasta zi mareata trebuie sa fim alaturi de prietenele, sotiile sau mamele noastre. Toti barbatii si toti copii se pregatesc cu cadouri de ziua femeii si a mamei, fie cu o felicitare, fie cu un buchet de flori sau alt cadou prestios. Si nu numai barbatii se pregatesc pentru aceasta zi ci si femeile. Ele vor fi in centrul atentiei, si prin urmare trebuie sa arate bine, sa stralucesca ca o floare de primavara!
Cum sa ne rasfatam de ziua femeii?

De 8 Martie femeile si mamele trebuie sa-si acorde o parte din timp numai pentru ele. Pentru ca este o zi de primavara, trebuie sa straluceasca asemenea unei flori si sa fie gingasa ca un ghiocel! Ce putem face de ziua femeii? Ei bine, de aceasta sarbatoare ne putem rasfata cu un masaj si un machiaj special de ziua femeii! Ingrijirea corpului si a parului nu trebuie deasemenea neglijate iar alegerea garderobei sa fie facuta in ton cu sarbatoarea primaverii. Primavara inseamna multa seninatate, multa lumina, multa viata... alegerea unor culori deschise, vii, ne vor ajuta sa fim in centrul atentiei, sa stralucim si sa fim vesele. La fel trebuie sarbatorita si ziua mamei. Sa uitam pentru o zi de grijile parintesti si sa ne simtim ca orice femeie, stralucitoare si plina de viata! Este 8 Martie, o zi de primavara, este sarbatoare, sarbatoarea femeilor si de aceea nu trebuie sa uitam sa zambim! Zambetul inseamna bucurie, veselie, si noi, femeile trebuie sa ne bucuram din plin de acesta zi, ziua femeii si ziua mamei!
Ce cadouri de ziua femeii putem alege?
Odata cu venirea primaverii, barbatii si copii incep a se agita pentru a-si surprinde mamele, sotiile sau prietenele cu cadouri de ziua femeii si a mamei. Cum procedam si ce cadouri sunt mai potrivite pentru aceasta sarbatoare? 8 Martie este o frumoasa zi de primavara... Cand ne gandim la primavara, ne gandim la flori gingase, la multa veselie, la cerul senin, si la faptul ca totul prinde viata! Daca vreti sa faceti cadouri de ziua femeii, ganditi-va mai intai la un frumos buchet de flori, langa care, puteti adauga o cutie de bomboane, un tort, sau chiar o invitatie la o cina romantica! Nu uitati de mesajul „La multi ani!", si o imbratisare calda! Pentru ca este ziua lor, trebuie sa le acordati toata atentia dumneavoastra si sa le faceti sa se simta iubite si apreciate.
8 Martie - ziua femeii si ziua mamei! Noi, femeile, trebuie sa aratam cat mai bine, sa fim cat mai stralucitoare si zambitoare, pentru ca este sarbatoarea noastra! Voi, barbatii si copiii, trebuie sa ne aratati noua, femeilor, ca suntem iubite si apreciate, ca suntem speciale pentru voi prin cadouri simbolice si flori!