duminică, 28 februarie 2010

5 SFATURI PENTRU A OBTINE UN ASPECT SANATOS AL PIELII

Nu este nimic neobisnuit in faptul ca vreti sa aveti o piele mai sanatoasa si mai tanara. In plus de faptul ca iti creste increderea in tine, pielea sanatoasa este un indicator pentru un corp sanatos. Asa ca daca scopul dumneavoastra este sa aveti o piele cat mai sanatoasa, aveti aici cateva sfaturi pentru a a avea cea mai sanatoasa piele.

Sfatul 1 – folositi produse cu factor de protectie solara
Soarele poate fi un factor foarte deteriorant pentru pielea dumneavoastra. De fapt cauza cea mai importanta a imbatranirii premature. Asa ca ar fi bine sa va protejati intodeauna.
O buna regula de urmat in cazul in care o sa stati in soare mai mult de 20 de minute, ar rebui sa va protejati pielea cu crème protectoare. Acest lucru va va proteja impotriva soarelui, hidratand si pielea in acelasi timp.
Ideal ar fi sa folositi o crema cu SPF de minimum 15. Daca folositi machiaje destul de des ar trebui sa incercati sa folositi branduri care au incluse si formule SPF. Nu uitati, n-ar trebui sa va sacrificati sanatatea pe termen lung pentru frumusete.
Sfatul 2 – mancati cat mai sanatos
Marea parte a procesului de ingrijire a pieli este de fapt un proces intern. Asa ca in loc sa pierdeti timp pretios pentru alegerea unei crème cat mai bune, ar trebui sa va faceti mai multe griji despre ceea ce o sa intre in corpul dumneavoastra.
Daca va hraniti corect corpul si beti multa apa, pielea dumneavoastra o sa arate foarte bine. Insa daca mancati cat mai sarac si va deshidratati cu sucuri si cu cafele, acest lucru o sa se vada pe pielea dumneavoastra.
Exista o varietate de mancaruri care va poate ajuta sa aratati mai tanara si mai sanatoasa. Aceste mancaruri includ painea din cereale pentru eliminarea radicalilor liberi, ovazul pentru un aspect tanar al pielii, o multime de vitamine (A, B, C, D, E) pentru marirea regenerarii celulare, carnuri si peste pentru amino acizii esentiali.
Sfatul 3 – Beti cat mai multa apa si faceti cat mai multa miscare

Combinatia dintre consumarea unei cantitati cat mai mari de apa si transpirarea acesteia este o foarte buna metoda de eliminare a toxinelor din corp. In timp ce faceti exercitii fizice pielea dumneavoastra elibereaza apa sub forma de tranpiratie pentru a scapa si de anumite bacterii care sunt periculoase pentru piele. Apoi pentru a hidrata pielea si a o mentine tanara veti fi nevoiti sa consumati alta cantitate de apa pentru a relua procesul de mai sus.
Bautul apei ajuta si la mentinerea hidratarii pielii si la hranirea acesteia. Deoarece deshidratarea si hranirea deficienta poate cauza riduri, bautul apei este cheia mentinerii pielii cat mai tanara.
Daca o sa urmati acesti 3 pasi simpli, o sa fiti pe drumul cel bun in mentinerea unui pieli sanatoase si tinere.
Sfatul 4 – renuntati la fumat
Fumatul grabeste procesul de imbatranire atat intern cat si extern. Plamanii si organele va sunt coplesite de placi si tar in timp ce dintii se pateaza iar pielea ingalbeneste.
Fumatul nu numai ca introduce toxine in corp, dar mai si opreste furnizarea oxigenului in corp, cauzand moartea celulelor si implicit accelerarea procesului de imbatranire.
Sfatul 5 – incercati administrarea de suplimente de calciu
Calciul este elementul critic pentru sanatatea oaselor si a unui corp puternic. Pentru a evita transformarea oaselor in unele fragile sau pentru a evita schilodirea corpului de catre osteoporoza, incercati sa mancati o dieta bazata pe vegetale si pe lactate.

MARIREA SANILOR IN MOD NATURAL

Nu mai esti multumita de sanii tai si esti in cautarea unei metode de marirea a sanilor in mod natural? Inainte sa treci la operatiile estetice ar fi indicat sa arunci o privire peste acest articol care prezinta secretele de marire a sanilor natural.Deşi medicina oficială nu recunoaşte posibiltatea măririi sânilor pe cale naturală (după cum nu recunoaşte şi multe altele), acest lucru este perfect posibil. La noi în ţară, la Braşov, a fost realizat "Programul de înfrumuseţare pentru femei - Venus", program la care au participat peste 50 de femei.

In cadrul acestui program s-a demonstrat că, folosind metode perfect naturale, în doar trei luni corpul femeii poate fi transformat radical în bine, existând cazuri de mărire a sânilor cu peste 50%, fiind rezolvate în paralel şi alte probleme cum ar fi asimetria sânilor, flascitatea lor etc.
De la bun început trebuie să spunem că fiecare femeie are, prin tipul constituţional cu care s-a născut, o limită până la care se pot dezvolta sânii ei, peste care nu se poate trece fără a produce intervenţii tranumatizante şi cu consecinţe nefaste pe termen lung asupra sănătăţii. Totuşi, se pot obţine măriri ale lor aproape miraculoase aplicând simultan metodele descrise în continuare.
1. Alimentaţie pură
Există alimente cum ar fi dulciurile cu zahăr, carnea cu hormoni de creştere, produsele de patiserie, anumiţi aditivi alimentari sintetici care pot determina o creştere în volum a sânilor, dar dizarmonioasă - ei devenind moi şi fără formă (aspectul 'pufos', flasc al multor femei din Occident, unde predomină alimentaţia de acest tip), ceea ce, fireşte nu este de dorit.
In schimb, o alimentaţie lacto-vegetariană, cu multe legume şi fructe proaspete, este de natură să creeze premizele unei dezvoltări armonioase nu doar a sânilor, ci a întregului corp. în afară de acest mod natural de alimentaţie, mai există aşa-numitele alimente-medicament pentru creşterea sânilor, iar acestea sunt: măslinele negre şi uleiul virgin de măsline, soia şi mai ales germenii de soia, germenii de grâu şi uleiul de germeni de grâu, frunzele, inflorescenţele şi seminţele de mărar, frunzele de ţelină, miezul de nucă, alunele neprăjite, seminţele de floarea-soarelui neprăjite. Aceste alimente veţi urmări să le consumaţi în cantităţi cât mai mari pe o perioadă de minim 6 luni.
2. Plantele cu stimulare hormonală

Următorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru creşterea sânilor: seminţe de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescenţe de busuioc (Ocimum basilicum), seminţe de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râşniţa electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părţi egale; se ia 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se ţine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă.
IMPORTANT!
Femeile care se confruntă cu hipermenoree, tumori benigne nu vor include în amestec lemn dulce (are efect estrogen foarte puternic), iar înainte de ciclu cu o săptămână vor lua câte o linguriţă de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.
3. Masajul sânilor
Cea mai eficientă tehnică s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de "metoda doctorului Chang", pe care o prezentăm în continuare:
1. Masajul se face din poziţia şezând, călcâiul piciorului drept îndoit presând zona clitorisului (zona de deasupra uretrei).
2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra zonei numite trebuie să fie moderată, însă suficient de fermă pentru a crea chiar o stare de efervescenţă erotică.
3. O dată cu apariţia acestei stări de efervescenţă erotică, se poate începe masajul ambilor sâni, concomitent, cu mişcări circulare pentru creştere, care se fac lin, dar intens (pentru a menţine starea de efervescenţă erotică).
In starea lăuntrică favorabilă creată, se evocă intens procesul de creştere şi armonizare a sânilor, vizualizând interior sânii împliniţi şi armonioşi. In cadrul acestui masaj este foarte importantă perseverenţa zilnică şi imaginaţia creatoare.
Uleiuri medicinale pentru masaj
Extractele naturale din plante, o dată pătrunse în piele, prin caracteristicile de stimulare pe care le exercită la nivelul sânilor, aceste remedii permit o amplificare a procesului natural de creştere al acestora. Dintre remediile cele mai renumite în acest sens menţinăm:
- uleiul de germeni de grâu - este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogen şi este foarte bogat în vitamina E.
- uleiul de mărar - este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea seminţelor de mărar, fin măcinate cu râşniţa electrică, în ulei vegetal (preferabil ulei de măsline). Proporţia folosită în general este de 30 de grame de pulbere din seminţe de mărar la 200 ml de ulei de măsline. Se lasă la macerat timp de 3 săptămâni, după care se filtrează, iar restul de plantă se aruncă. Uleiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de 2-3 ori pe zi. Intr-o primă fază este posibil să apară uşoare dureri ale sânilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de creştere a lor) care vor dispare însă după 4-5 zile de tratament.
Cantitatea de ulei folosită pentru un masaj trebuie să fie moderată; se mai adaugă ulei doar în măsura în care acesta poate fi absorbit fără dificultate în piele.
IMPORTANT!
Femeile care se confruntă cu stări inflamatorii la nivelul sânilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.
4. Actul sexual cu continenţă
Este "arma secretă" a femeii care vrea să devină mai frumoasă şi mai senzuală. Atunci când o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretată de organismul său va creşte foarte mult, fapt care în câteva zeci de minute se va concretiza printr-un simptom clasic - mărirea volumului sânilor. Insă, în momentul în care apare orgasmul cu descărcare, sânii devin brusc flasci, constelaţia hormonală se modifică şi ea rapid, iar după mai multe asemenea descărcări de regulă nu doar sânii, ci întregul corp îşi pierde fermitatea şi tinereţea.
Concluzia reiese de la sine: dacă vreţi să aveţi sâni mari, plini şi frumoşi, faceţi dragoste, dar urmăriţi să nu ajungeţi la orgasme cu descărcare. Experienţa a arătat că femeile care fac dragoste cu continenţă îşi pot mări rapid sânii cu peste 50%, în doar câteva luni devenind plini, fermi şi frumoşi.