sâmbătă, 16 ianuarie 2010

FASHION 2010

In primavara-vara 2010, cele mai hot tendinte impun purtarea de T-shirts supradimensionate, de blugi uzati si jachete de motociclist, trenciuri si sacouri cu umeri largi. Blazerele prietenului purtate peste rochii cu imprimeuri florale revin in mare forta.

IN:  Desi suntem de-abia in ianuarie, industria modei s-a mutat in primavara si tu trebuie sa stii deja care vor fi tendintele. Pentru sezonul primavara-vara, surpriza! Se intorc volanasele si materialele gofrate, bluzite si camasi feminine purtate cu pantaloni sau palarii barbatesti.

OUT: Creatorii de moda aproape nu ne arata niciodata modele pentru femei normale, ci ceea ce isi doresc ei sa poarte. Ce se intampla insa, e alta poveste! Lookul androgin al modelelor anorexice nu va inlatura niciodata rateurile de stil si gust din tinutele pe care le vedem noi purtate pe strada: demoazele parca in primejdie dupa o zbenguiala prin padure sau femei care vand o imagine de prostituate (din toate punctele de vedere), cu buricul la vedere, sanii explodand din bluzite prea stramte, cizme de calarie cu pantalonii inghesuiti in ele sau rochite care expun, fain-frumos, funduletul purtatoarelor, pantalonii albi de prost-gust in care fetele si fesele sunt parca bagate cu de-a sila, lasand sa se vada liniile chiloteilor si detalii anatomice de toata jena... Ei bine, toate chestiile astea sint OUT!

Noi inca speram sa nu vedem prea multe sutiene la vedere si neglijeuri purtate pe post de rochii, atunci cand vremea se va incalzi.

RETINE: In moda 2010, prea multa piele la vedere e OUT, modelele de rochite, fustite si bluzite de printesa sunt IN numai daca le combini cu piese masculinizate, palariile raman la moda, la fel si trenciurile, denimul si pielea. Colantii se tin bine pe pozitii, in tinute completate de tricouri si blazere masculine, cu umeri in genul celor purtati in anii `80, insa purtati cu incaltaminte sexy, cu toc.






 

Niciun comentariu: